• Limba:

    • ro
    • us
    • de

Despre Noi

O munca extraordinara care se ridica usor la rangul de arta prin:

Seriozitate , promptitudine , calitate si preturi foarte accesibile in raport cu concurenta.

Am inceput cu modele mai simple dar executate ingrijit, insa cu trecerea anilor activitatea a fost perfectionata, în prezent profilele fiind forjate la cald, batute manual, imprimata patina timpului, cu ornamentatii florale sau geometrice.

Putem realiza aproape orice model din fier forjat, iar prin lucrarile executate am atins o gama foarte variata: garduri, porti, usi intrare, balustrade pentru scari si balcoane, grilaje pentru ferestre, feronerii, obiecte de decoratiuni interioare, mobilier din fier forjat eventual în combinatie cu geam (clar, matuit, pictat), lemn natur

Modelele realizate, in general, au fost promovate de noi, fiind apreciate atat prin compozitia lor, cat si ca perfectiunea si echilibrul formelor pe care am pus foarte mult accent. De asemenea putem da finisaje de bronz sau cupru vechi, patinat pe fond negru sau fier "antique" lacuit, sau ne putem alinia la cerintele dumneavoastra.

Articolele realizate din fier forjat confera locului in care sunt amplasate un plus de originalitate si eleganta, acordand posesorului posibilitatea de a combina diferite elemente, care sa-i exprime cat mai bine personalitatea, bunul gust. Se obtine in acelasi timp un plus de confort , plus garantia durabilitatii in timp.

Meta Stil

SA PASTRAM LEGATURA

Ne puteti contacta dupa informatile de mai jos sau mergeti la pagina noastra de contact.